Servicii oferite

Pensiunea Mara

este situata pe malul raului Mara de unde ii provine si numele.Este situata departe de agitatia “civilizatiei”,un loc unde iti e usor sa te regasesti si sa te impaci cu tine insuti.

Cazare

Pensiunea Mara dispune de 5 camere;4 camere duble cu pat matrimonial si una twin.

Toate camerele au toaleta proprie,televizor si balcon generos cu o vedere magnifica.

Pensiunea Mara dispune de restaurant propriu cu un spatiu generos pentru servirea clientilor sau pentru organizarea de evenimente.

Gazduirea oaspetilor este asigurata in regim de pensiune completa,mancarea servita este 100% crescuta in serele aflate  la 50 metri de pensiune,carnea este 100% bio asigurata de fermele proprii sau din imprejurimi.

Linistea care te inconjoara nu poate fi descrisa,ea este in schimb simtita in confortul pensiunii ,in tot ce te inconjoara.Nu exista surse de zgomot,cosuri de fabrica pe o raza de mai multi km.

Aerul respirat este o adevarata binefacere pentru organism.Pe toata suprafata pensiunii dispuneti de internet wireless si parcare gratuite.

Amplasarea pensiunii este favorabila drumetiilor in imprejurimi,excursiilor pe bicicleta si nu in ultimul rand vizitarii numeroaselor obiective turistice aflate in Maramures.

Trebuie mentionata si disponibilitatea gazdelor de a depune toate eforturile pentru a va oferi o vacanta de neuitat.

 

Pensiunea Mara  accepta tichete de vacanta

 

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider